Meteen naar de inhoud

Biztax: aangifte in de rechtspersonenbelasting

  biztax

  In deze cursus neemt de begeleider van vzw-kliniek.be je mee door het volledige proces van de aangifte in de rechtspersonenbelasting van je vzw.

  Eerst wordt het fiscale statuut van de vzw geschetst met focus op de rechtspersonenbelasting. Dit wordt gesitueerd binnen het ruimere kader van de regelmatige verplichtingen die voor vzw’s gelden. Vervolgens komen de belangrijkste boekhoudprincipes voor de vzw aan bod. Een volledige boekhouding volgens de regels is immers een basisvoorwaarde. En tot slot word je stap per stap door de procedure van Biztax meegenomen. Na deze opleiding weet je dus waar te beginnen voor een sluitend financieel en vooral fiscaal beheer van je vzw.

   

  Je betaalt:

  75 euro

  • duur: 2,5 u.
  • als organisator zorg je voor een beamer, een verdeeldoos om de laptop te kunnen inpluggen, een scherm, voor kopies van het materiaal dat vooraf bezorgd wordt
  • Minimum aantal deelnemers: 8
  • Annulatie: graag uiterlijk één week vooraf eventuele annulering. Bij latere annulering (minder dan zeven volle kalenderdagen) wordt de helft van de vergoeding aangerekend (verplaatsingkosten vanzelfsprekend niet).